1 059
1 059

Pulla Quesadilla

12 annosta

Raaka-aineet

dl maitoa
25 g hiivaa
1 kpl kananmuna
1 dl sokeria
1 tl suolaa
2 tl kardemummaa
n. 8 dl vehnäjauhoja
75 g sulatettua voita tai margariinia
Täyte:
2-3 dl Bonne Päärynäsosetta tai muuta Bonne hedelmäsosetta
ripaus kanelia
Lisäksi:
2 dl kuohukermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Jaa resepti

Ohje

Laita kädenlämpöinen maito kulhoon ja liuota joukkoon hiiva. Lisää kananmuna, sokeri, suola ja kardemumma. Vaivaa taikinaan vehnäjauhot ja lopuksi sulatettu voi tai margariini. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin 20 minuuttia. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja jaa se neljään yhtä suureen osaan. Leikkaa osat yhtä suuriksi ympyröiksi. Kuumenna iso paistinpannu ja ripottele pannulle hieman vehnäjauhoja. Laita pannulle pullataikinalevy ja levitä päälle päärynäsosetta. Ripottele päälle kanelia. Nosta päälle toinen taikinalevy. Paista muutamia minuutteja ja irrota pohjaa pannulta lastalla. Kumoa toiselle pannulle tai työlaudalle ja valuta uudestaan pannulle, jotta saat paistettua myös toisen puolen.

Valuta kypsä pulla quesadilla työlaudalle ja leikkaa tasakokoisiksi kolmioiksi. Valmista toinen quesadilla samoin. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.

Nauti lämpiminä!          

Katso myös

  • 2 0 Mango-kookoskana
  • 1 0 Appelsiinismoothie
  • 1 0 Hedelmäinen vaahtokarkkikääretorttu
  • 1 0 Raikas vadelmajuoma
  • 0 0 Mustikkavohvelit

Kommentit

Pidätkö pullasta? Nyt voit valmistaa pullaa helposti paistinpannulla. Voit käyttää kaupan valmista pakastepullataikinaa tai leipoa pullataikinan alusta asti itse. Täytteenä on Bonne Päärynäsosetta. Kokeile myös muita Bonne soseita.

Kaipaatko odotellessasi ruoan valmistumista jotain katsottavaa Telkusta? Täältä löydät etsimäsi: TV-ohjelmat tänään